Stupid Hackathon Stupid Hackathon Corporate

Stupid Hackathon på ditt företag


Att komma på idéer på order är inte så lätt. Speciellt inte om de ska generera affärer, vara genomförbara inom organisationen och yada yada. Men! Om istället vem som helst kan komma på exakt vad som helst kan det uppstå guldkorn som kan poleras till något nytt.

Det finns finfin forskning som visar på att en grupp med olika människor och kompetenser har mycket lättare att komma på unika idéer. Det kanske är här!

Vem bör delta?
Eftersom idén kan utmynna i en powerpoint, en videofilm, ett app eller ett virkmönster kan alla oavsett kunskaper delta. Det är själva idén, inte utförandet, som räknas. det funkar även att vara med på distans.
Hur lång tid rekommenderar ni?
2 arbetsdagar eller en helg. Alternativt kan man köra öppningen vid ett 1-timmestillfälle och själva hackathonet under 1 dag senare.
Vad kostar det och vad ingår?
Varje evenemang offereras utifrån gällande förutsättningar.
Det ingår alltid, förutom övergripande arrangörsansvar, ett inledande inspirationsprat med exempel på vad som gjorts tidigare, en plattform för redovisning av projekten och överlag en inramning som känns rimlig för deltagarna. Vi kan även erbjuda dokumentation som t.ex. videoproduktion, mat/fika samt lokalhyra. Något som kan vara aktuellt är även att arbeta med några av era leverantörer/kunder, där de kan få visa sina plattformar på ett lekfullt sätt.
Hur tar jag första steget?
Kolla med peder om han verkar tycka det är en bra idé för just er. han kommer vara ärlig och det förpliktar verkligen inte till nåt. peder@pederfjallstrom.com / 0709105077